Erik Jan Harmens

Depressiegala-sterren-Anna-Alicia-Sklias

Debutant op het Depressiegala is schrijver en dichter Erik Jan Harmens. Onvermoeibaar, allesvreter (sinds kort een nieuwe verslaving: hardlopen, voor die types moet je uitkijken!) en ook altijd heel gewoon gebleven ondanks vele poëzieprijzen die hij in de wacht sleepte… Dat wordt lachen man!

 

Meer informatie over Erik Jan

Meer over Erik Jan, zo niet alles, kan je vinden op zijn eigen website.

Instagram

  • Mijn broer en ik liepen de 20 van Alphen. De eerste 8 kilometer samen, daarna versnelde hij, of ik verlangzaamde. Het was zo mooi om hem stap voor stap te zien verdwijnen, hij zijn tempo, ik het mijne. Allebei bleken we onze moeder langs de kant te hebben zien staan, ons met overslaande stem aanmoedigend, maar dat kan helemaal niet, ze overleed eind vorig jaar. Na de finishlijn was mijn broer daar en ook mijn zus, mijn zwager, mijn neef, zijn vriendin. Even dacht ik dat ik ging huilen, toen versprong dat weer. Wat een dag. Wat een prachtige dag. (met @ideaudpidaux en @lientje68)
  • "Mijn broer, mijn zus en ik, we voelen ons verweesd, maar zijn niet alleen. We hebben elkaar." Dank voor alle reacties op mijn stuk in Trouw, over de roadtrip met mijn moeder in een Action-tas. (link, bio) (foto: Merlijn Doomernik)
  • Morgen. #20vanalphen #spannend #zin #alles
  • De Rolls Royce onder de groepsselfies. #boekenbal
  • In de weekendbijlage van Trouw een stuk van mij getiteld: "Mijn broer, mijn zus en ik, en mijn moeder in een tas van de Action." Een beschouwing over vasthouden en loslaten. #moeder #boekenweek #vasthouden #loslaten #action (foto's: Merlijn Doomernik) ❤️ @ideaudpidaux ❤️ @lientje68
  • Morgen staat er een stuk van mij in Trouw over een bijzondere middag met mijn broer en mijn zus. Onze moeder was er ook bij (soort van). Bij het maken van de foto's hielp Harry van Café De Drie Zwanen in Den Ilp een handje mee, bij deze: dank je wel Harry! (foto: Merlijn Doomernik)
  • #Repost @kennemerboekhandel with @download_repost
・・・
*** Workshop poëzie lezen ***
Franka kan duidelijk wel wat hulp gebruiken om poëzie te leren lezen, in plaats van er in te verdrinken. Wilt u ook meer leren over het lezen van Poëzie? Dat kan! De spectaculaire dichter Erik Jan Harmens komt namelijk een workshop geven deze dinsdag om 20:00 in de Kennemer boekhandel!
Het belooft ontzettend leuk te worden dus mis het niet!

@erikjanharmens @lebowskipublishers
#poezie #boekenweek #kleverpark #kleverleven #doeeensgek #poezielezen #haarlem #kennemer
  • Afgelopen zaterdag presenteerden we ‘Klaar', de nieuwe van F. Starik. Dat was een prachtige avond. Anna van Kooij nam deze foto.
  • Mijn column in Trouw (link, bio) gaat over de hitte in mijn hoofd, waardoor het daar boven soms bijna overkookt.

Follow Me!

Koop een ticket

Doneer aan de Mental Health Foundation door een ticket te kopen. Zo doorbreken we het taboe rond depressie! Je kan ook lid worden! Hoe cool is dat?

Doneer nu