Marjolijn van Kooten

Depressiegala-sterren-Anna-Alicia-Sklias

Ook Marjolijn is natuurlijk weer van de partij. Als er lekker gesomberd kan worden dan staat zij natuurlijk vooraan! Voor de derde keer maar liefst. Die leert het ook nooit.

Een korte impressie

Hieronder een selectie video’s

Meer informatie over Marjolijn

Ander moois over Marjolijn vind je op haar website. Ze heeft ook een boek geschreven! En ze tourt regelmatig door het land, bekijk de speellijst.

Instagram

 • Nu lijk ik een snellezer maar ik las gewoon twee boeken door elkaar. Omdat ik nog niet genoeg chaos in mijn hoofd had MOEHAHAHA 😱🤓🤓🤓
 • Nieuwe voorstelling is in de maak, dames en heren #ongestoord #psychiatrischcabaret
 • Instagram Image
 • Instagram Image
 • ❤️❤️❤️ Toepasselijke titel voor vandaag #hetmoestmaareensgaansneeuwen #tjitskejansen
 • ❤️❤️❤️#deavondisongemak #mariekelucasrijneveld
 • De speellijst van mijn nieuwe voorstelling staat online. Het heet: Ongestoord. Kom je ergens kijken? .
Ongestoord
Psychiatrisch cabaret

Haar psychiatrisch cabaret wordt ongelofelijk goed ontvangen. Tussen de lachbuien door voelt haar publiek zich getroost en verbonden.

Als je geen patiënt meer bent, ben je dan… eh…normaal? Want het gaat nu al een paar jaar zó goed met Marjolijn, dat we ons bijna zorgen gaan maken. Bovendien, de humor zit toch vaak in de ellende. Dus kom maar op met die tegenslag; met de moed der wanhoop zet Van Kooten haar hangende schouders eronder en maakt er denderende grappen over. Want humor blijkt nog altijd het beste medicijn. 
Deze avond is 100% anti-depressief.
Speellijst op marjolijnvankooten.nl en via link in bio

Tekst en spel: Marjolijn van Kooten
Regie: George Groot
Foto: @richardzandberg 
Ontwerp: @burorust
 • Nieuws! Ik schrijf een hilarische komedie, speciaal voor @vkoblenko, @anoukmaasofficial en @tanjajess. Deze actrices zijn zó geestig 🤣. Het heet MIJN MAN BEGRIJPT ME NIET. Regie: @bob.maclaren Tekstadvies: @philipwalkate .
Leef ik met de ideale man (of vrouw)? Moet ik echt mantelzorg verlenen aan mijn irritante schoonmoeder? Is dit eigenlijk alles? Zal ik op Second Love of Tinder gaan? Hoe houd ik mijn seksleven spannend? En trek ik die tweede fles wijn nog open of niet? Zomaar wat intieme vragen van drie vrouwen bij de cursus ‘Help, mijn man begrijpt me niet’. Want wordt het niet eens tijd dat hun dromen uitkomen? En moeten ze daar zélf actie voor ondernemen of valt er nog wat af te schuiven?
Wat volgt is een hilarische identiteits-APK met ontboezemingen waarvan de gevolgen niet zijn te overzien…
•
•
•
Tickets:
De voorstelling is van oktober tot en met maart in ruim 60 theaters in Nederland te zien.
Bekijk de complete speellijst op www.mijnmanbegrijptmeniet.nl
 • Boek uit. Ik vond het prachtig en slim en hartverwarmend en geestig @hannabervoets #welkominhetrijkderzieken #lezenisleuk

Follow Me!

Koop een ticket

Doneer aan de Mental Health Foundation door een ticket te kopen. Zo doorbreken we het taboe rond depressie! Je kan ook lid worden! Hoe cool is dat?

Doneer nu